Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Hosty Reprezentačního plesu Slezské Ostravy čekala v Trojhalí bohatá tombola i speciální fotokoutek

Ostrava-Slezská Ostrava |  | Slezskoostravský expres

Trojhalí Karolina se rozzářilo světly a rozeznělo hudbou. V poslední pátek před Velikonocemi zažilo už druhý ročník Reprezentačního plesu městského obvodu Slezská Ostrava. Plesem hosty provedl moderátor Petr Vondráček a k tanci hrála skupina Proxima Orchestra.

Slezská Ostrava znovu uspořádala oblíbený reprezentační ples. Hosté se stejně jako loni mohli těšit na velkolepé prostředí, dobré jídlo a pití a samozřejmě na tanec a bohatý program.

Petr Vondráček, zpěvák a moderátor: "Nás dva, pak tady máme skupinu Proxima, ti hrají skvěle, máme tady samozřejmě akrobatické vystoupení na šálách – to je hodně populární a je to atraktivní pro oko – měli jsme předtančení, no a samozřejmě o půlnoci je tombola, na tu se těší jistě všichni."
Richard Vereš (ANO), starosta Slezské Ostravy: "Myslím si, že nás ples je velmi pěkný, je vždycky velmi dobře připravený, děkuji všem, kteří se podíleli na jeho přípravě, a co je u nás určitě nejlepší a každoročně si to všichni pochvalují, tak to je tombola, která je velmi bohatá a je na slosovatelné vstupenky, takže opravdu máme hodně vítězů, kteří odchází se spoustou hodnotných cen."

Hodnotné ceny jsou na reprezentačním plese Slezské Ostravy už tradicí. Letošní ples ale nabídl i novinku, o kterou byl taky obrovský zájem.

obsluha fotokoutku: "Vidíme tady 360° video, je to novodobý fotokoutek, odnesete si od nás krásný zážitek a skvělé video, kde vás to natočí spolu s kamarády, máte všude kolem sebe prostor a za mě naprosto cool video na Instagram, na sociální sítě."

Pozornost upoutala i samotná hala Trojhalí Karolina, která je sice primárně určená sportu, ale městský obvod ji dokázal dobře využít i jako společenský sál.

Roman Goryczka (OSTRAVAK), místostarosta Slezské Ostravy: "Já si pamatuju, když jsme před třemi lety s paní vedoucí Neuwirtovou uvažovali, kde udělat ples pro 400 lidí a víc, a napadlo nás Trojhalí. Ryze sportovní stánek, byť s krásnou industriální tóninou, protože ten prostor je nádherný, a jsme tady letos podruhé a myslím si, že to je velmi důstojné místo pro takový ples a pro ples Slezské Ostravy jako takové."
Petr Vondráček, zpěvák a moderátor: "Je to krásné, my jsme tady samozřejmě částečně pracovně, ale i soukromě, když se máme vyjádřit, tak myslím, že můžu za nás za oba říct, že se nám tady velice líbí, zejména prostředí toho Trojhalí, to je třetí hala z těch tří, je nádherně fascinující. A organizace je skvělá, lidi vypadají báječně, smějí se, tančí, tleskají, takže má to dobrou atmosféru."

V moravskoostravském Trojhalí se slezskoostravský ples konal poprvé loni. Ve Slezské Ostravě totiž zatím neexistuje vhodný prostor. To se ale v budoucnu změní.

Richard Vereš (ANO), starosta Slezské Ostravy: "Ples Slezské Ostravy je tradiční akce, která se koná již řadu let. Bohužel se celé ty roky koná v exilu, nejprve v kulturním domě Michálkovice, letos již podruhé právě tady v Trojhalí na Moravské Ostravě. Slezská Ostrava totiž dosud nemá svůj kapacitní kulturní sál, kde by se ples mohl konat, což se však brzy změní, protože právě tento týden bylo předáno staveniště na nový multifunkční dům Muglinov, kde by tedy do tří let měl vzniknout právě nový kulturní sál, kam by se i slezskoostravský ples měl přesunout."
Nahlásit chybu


K tématu

Slezská Ostrava ocenila zaměstnance základních škol za celoroční práci

Ve Slezské Ostravě se letos opět sešli učitelé a další zaměstnanci základních škol. V kulturním domě v Heřmanicích jich bylo více než sto. Součástí akce bylo stejně jako loni také ocenění zaměstnanců za jejich přínos škole.

Slezská Ostrava má na rok 2024 vyrovnaný rozpočet. Na investice je plánováno 171 milionů korun

19. prosince 2023 14:15 | Ostrava-Slezská Ostrava | Tomáš Kořistka

Magistrát Ostravy schválil rozpočet a tak nic nebránilo tomu, aby i vedení Slezské schválilo tento nejdůležitější dokument pro příští rok. Slezská tak bude hospodařit s částkou 530 milionů korun a rozpočet je vyrovnaný. Na investice je připraveno 171 milionů korun.

Domov pro seniory Kamenec ve Slezské Ostravě má za sebou další úspěšný rok

19. prosince 2023 13:00 | Ostrava-město | Michal Slonina

Domov pro seniory Kamenec má za sebou další úspěšný rok. Vedení se letos povedly dvě důležité investiční akce a klientům domov opět nabídl bohatý výběr volnočasových aktivit i množství kulturního vyžití. Ředitel domova Juraj Chomič byl za dobrou práci dokonce oceněn starostou Slezské Ostravy Richardem Verešem.


Skatepark Novému Jičínu chyběl, teď už je plný dětí a mládeže

Skatepark v Novém Jičíně byl stavebně dokončen loni v listopadu, na slavnostní otevření si počkal na příznivé podmínky teď do května. Sportoviště je volně přístupné, součástí je i bikepark.

15. 5. slaví zdravotnické záchranné služby Den linky 155

Dnes 8:55 | Celý MS kraj | Libor Běčák

Dispečeři ročně přijmou přes 1,7 milionu tísňových volání Každou minutu vyjedou v České republice na pomoc pacientům v průměru dva sanitní vozy. Na počátku naprosté většiny těchto výjezdů je volání na tísňovou linku 155. A právě Den linky 155 slaví zdravotnické záchranné služby už tuto středu, na kterou připadá symbolické datum 15. 5.

Karviná má v plánu koupit Karvinské moře

V pondělí 13. května se konalo v sále Obchodně podnikatelské fakulty. 12. zasedání Zastupitelstva města Karviné. Doplňujícím bodem programu byl plán města koupit lokalitu Karvinské moře.

Čokoládová tretra se v Havířově těšila opět velkému zájmu

Na hřišti u Základní školy Marie Kudeříkové se konalo základní kolo Čokoládové tretry, což je běžecká soutěž pro děti do 11 let. Motivací pro mladé sportovce byl postup do finále v rámci Zlaté tretry v Ostravě.

Květinový swap zahájil ve Studénce měsíc rodiny

Květen měsíc rodiny zahájili v rodinném centru Květinovým swapem. Lidé si tu mohli vyměňovat sazeničky ze svých zahrádek a vyslechnout rady, jak na dokonalé balkonové truhlíky.

Radnice poděkovala havířovským hokejistům za skvělou sezonu

Hokejisté AZ byli v letošní sezoně jen kousek od postupu do 1. ligy. Vedení radnice chtělo týmu poděkovat a pozvalo hráče na společný oběd.

V Karviné modernizují další veřejná prostranství, proměnou projde několik míst ve městě

V Karviné zkrášlují další veřejná prostranství. Po náměstíčku u Permonu a velké proměny prostoru u obchodního domu v centru města přišlo na řadu prostranství Gagarinova náměstí a také plocha poblíž ulice Nedbalova. V současné době se už také připravuje proměna prostranství U Skleníku v Karviné-Ráji.

Studénka zažila velkou barevnou sportovní párty

Studénka zažila velkou barevnou sportovní párty. V areálu městského koupaliště se konal festival Rainbow run. Běžecké závody doprovodil zábavný program plný pohybu a her.

Mezinárodní Mistrovství ČR v Nordic Walking proběhlo v Bruntále s rekordní účastí závodníků

Včera 12:14 | Celý MS kraj | Karel Soukop

V Bruntále proběhl další ze série letošních velkých podniků. Mezinárodního Mistrovství ČR v Nordic Walking se utkalo rekordních více než 170 závodníků. Z toho byla téměř polovina účastníků z Polska a také výprava ze Slovenska.

Frýdek-Místek nabízí 2 miliony korun za provoz zubní pohotovosti

Frýdek-Místek zaplatí zubařům, kteří budou sloužit pohotovostní služby. Měsíce jednání s krajem a stomatology nepřineslo výsledek, proto se rozhodla radnice jednat na vlastní pěst. Stomatologům nabídne za víkendové a sváteční služby dva miliony korun na rok.

Na ZŠ Krestova v Ostravě otevřeli meditační zahradu pro žáky i veřejnost

Lehátka, okrasné rostliny, posezení i meditační zóna. To vše je nyní přístupno žákům Základní školy Krestova i veřejnosti díky projektu Meditační zahrada na Krestovce pro všechny. Hrazena byla z participativního rozpočtu.

Chystá se stavba silnice, která odlehčí dopravě v centru. Prodloužená Porážková bude mít 1304 m

Ostrava chystá doplnit síť silnic, které procházejí centrem města a tím i odlehčit některým přetíženým komunikacím. Jde o prodloužené Porážkové ulice, která vede podél železniční tratí téměř od stanice Ostrava - Střed a nyní končí u areálu dopravního podniku. Silnice povede až na Mariánskohorskou.

Záchovné programy v ZOO Ostrava slaví úspěch. V krátké době se zde narodili 3 šimpanzi

Zoologická zahrada Ostrava chová v současné době zhruba 7000 zvířat ve více než 450 druzích. Zhruba třetina z nich patří k ohroženým druhům. Velmi úspěšným se v posledních letech stal záchovný program šimpanzů, který slaví nové přírůstky.

Ostrava má kvalitní a propracovaný systém dopravní výuky dětí

11. května 2024 19:59 | Ostrava-město | Jiří Cileček

Mezi časté úrazy dětí patří často ty, které se stanou při různých nehodách v silničním provozu. Ostrava se proto snaží věnovat velkou pozornost výuce začínajících cyklistů na dopravních hřištích. Žáci základních škol mají dopravní výuku, ale se zásadami bezpečného chování v silničním provozu se seznamují už i děti v mateřských školkách.

Hosty Reprezentačního plesu Slezské Ostravy čekala v Trojhalí bohatá tombola i speciální fotokoutek
Vydáno 26. března 2024 14:30, Ostrava-Slezská Ostrava, Michal Slonina
Trojhalí Karolina se rozzářilo světly a rozeznělo hudbou. V poslední pátek před Velikonocemi zažilo už druhý ročník Reprezentačního plesu městského obvodu Slezská Ostrava. Plesem hosty provedl moderátor Petr Vondráček a k tanci hrála skupina Proxima Orchestra.

Slezská Ostrava znovu uspořádala oblíbený reprezentační ples. Hosté se stejně jako loni mohli těšit na velkolepé prostředí, dobré jídlo a pití a samozřejmě na tanec a bohatý program.

Petr Vondráček, zpěvák a moderátor: "Nás dva, pak tady máme skupinu Proxima, ti hrají skvěle, máme tady samozřejmě akrobatické vystoupení na šálách – to je hodně populární a je to atraktivní pro oko – měli jsme předtančení, no a samozřejmě o půlnoci je tombola, na tu se těší jistě všichni."
Richard Vereš (ANO), starosta Slezské Ostravy: "Myslím si, že nás ples je velmi pěkný, je vždycky velmi dobře připravený, děkuji všem, kteří se podíleli na jeho přípravě, a co je u nás určitě nejlepší a každoročně si to všichni pochvalují, tak to je tombola, která je velmi bohatá a je na slosovatelné vstupenky, takže opravdu máme hodně vítězů, kteří odchází se spoustou hodnotných cen."

Hodnotné ceny jsou na reprezentačním plese Slezské Ostravy už tradicí. Letošní ples ale nabídl i novinku, o kterou byl taky obrovský zájem.

obsluha fotokoutku: "Vidíme tady 360° video, je to novodobý fotokoutek, odnesete si od nás krásný zážitek a skvělé video, kde vás to natočí spolu s kamarády, máte všude kolem sebe prostor a za mě naprosto cool video na Instagram, na sociální sítě."

Pozornost upoutala i samotná hala Trojhalí Karolina, která je sice primárně určená sportu, ale městský obvod ji dokázal dobře využít i jako společenský sál.

Roman Goryczka (OSTRAVAK), místostarosta Slezské Ostravy: "Já si pamatuju, když jsme před třemi lety s paní vedoucí Neuwirtovou uvažovali, kde udělat ples pro 400 lidí a víc, a napadlo nás Trojhalí. Ryze sportovní stánek, byť s krásnou industriální tóninou, protože ten prostor je nádherný, a jsme tady letos podruhé a myslím si, že to je velmi důstojné místo pro takový ples a pro ples Slezské Ostravy jako takové."
Petr Vondráček, zpěvák a moderátor: "Je to krásné, my jsme tady samozřejmě částečně pracovně, ale i soukromě, když se máme vyjádřit, tak myslím, že můžu za nás za oba říct, že se nám tady velice líbí, zejména prostředí toho Trojhalí, to je třetí hala z těch tří, je nádherně fascinující. A organizace je skvělá, lidi vypadají báječně, smějí se, tančí, tleskají, takže má to dobrou atmosféru."

V moravskoostravském Trojhalí se slezskoostravský ples konal poprvé loni. Ve Slezské Ostravě totiž zatím neexistuje vhodný prostor. To se ale v budoucnu změní.

Richard Vereš (ANO), starosta Slezské Ostravy: "Ples Slezské Ostravy je tradiční akce, která se koná již řadu let. Bohužel se celé ty roky koná v exilu, nejprve v kulturním domě Michálkovice, letos již podruhé právě tady v Trojhalí na Moravské Ostravě. Slezská Ostrava totiž dosud nemá svůj kapacitní kulturní sál, kde by se ples mohl konat, což se však brzy změní, protože právě tento týden bylo předáno staveniště na nový multifunkční dům Muglinov, kde by tedy do tří let měl vzniknout právě nový kulturní sál, kam by se i slezskoostravský ples měl přesunout."
Zdroj: https://polar.cz/zpravy/ostrava/slezska-ostrava/11000042246/hosty-reprezentacniho-plesu-slezske-ostravy-cekala-v-trojhali-bohata-tombola-i-specialni-fotokoutek